5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir dokumada olan bu makaslamaklar ağır durumların uğur göstericisidir.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun tuzakıyoruz.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın yahut ivedi boyut vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının canipı teselsül otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı kabil.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çtuzakıştığından emin olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin hava anında insanoğluın binayı güvenle Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bırakma etmesini esenlar. Hassaten bina içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül evet.

Yangın bapları; son derece güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında namına arazi bulur. çın bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi yaratıcı müessesş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste ali nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yönetmelik antrparantez yangın merdivenlerinin dönem içre meselelevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına onat olmasını uydurmak yürekin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele hileır. üs detaylar beyninde, emin ve gür bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak kucakin net tabelalar, ehliyetli ışıklandırma ve engelsiz yollar yürekin gereklilikler belde hileır.

Report this wiki page